5 Συμβουλές για την διακόσμηση του μπαλκονιού σας

Το μπαλκόνι, η βεράντα, είναι η επέκταση της κατοικίας, διακοσμήστε το έτσι ώστε να εκπέμπει την προσωπικότητά σας και απαλλαγείτε από τα στερεότυπα και τα συνηθισμένα. Με οδηγό τις 5 συμβουλές που ακολουθούν, το μπαλκόνι σας θα κλέβει τις εντυπώσεις.

1.Μικρά Έπιπλα

Προτιμήστε μικρά,ελαφριά έπιπλα που σας διευκολύνουν στην μετακίνηση και στην αποθήκευση τους, δεν καταναλώνουν πολύ χώρο και προσδίδουν έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στο μπαλκόνι σας.

2.Deck για decor

Ανανεώστε το δάπεδο της βεράντα σας επιλέγοντας ξύλινες πλάκες για εξωτερικούς χώρους, γνωστές και ως “Deck” οι οποίες είναι πολύ εύκολες στην τοποθέτηση τους, έχουν χαμηλό κοστολόγιο και προσφέρουν ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα.

3. Τα σωστά φυτά για το σωστό χώρο

Το βασικό στοιχείο που δεν λείπει από κανένα μπαλκόνι είναι τα φυτά. Τοποθετήστε στο δάπεδο μεγαλύτερες γλάστρες με πυκνά φυτά αν στοχεύετε σε μερική απομόνωση. Κρεμάστε γλάστρες από την οροφή και αναρριχώμενα λουλούδια στους τοίχους σας για περισσότερη ζωντάνια και δροσιά.

4. Στρώστε ένα χαλί

Για να κάνετε το μπαλκόνι σας να δείχνει ακόμη πιο οικείο και ζεστό προσθέστε χαλιά και ριχτάρια που θα το κάνουν  να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα.

5.Ατμόσφαιρα

Δεν είναι μόνο τα κεριά ικανά να δημιουργήσουν ατμοσφαιρικές στιγμές. Δημιουργήστε μια cozy γωνιά στο μπαλκόνι σας, χρησιμοποιώντας πολλές μαξιλάρες και υφάσματα σε ζεστές γήινες αποχρώσεις, χαμηλά έπιπλα και απαλό φωτισμό, και θα έχετε ένα  απόλυτα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

http://www.goodhousekeeping.com

Share your thoughts