7 Μυστικά για μια σύγχρονη κουζίνα

Στο σχεδιασμό της σύγχρονης κουζίνας συναντά κανείς δύο κύριες «σχολές».  Την απλότητα και τη λειτουργικότητα του μοντέρνου στυλ από τη μια και τη φιλόξενη αισθητική της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής από την άλλη. Ωστόσο, ένα ευτυχές πάντρεμα και των δύο είναι αυτό που τελικά δημιουργεί τον εντυπωσιακό  νέο τύπο κουζίνας.

1.Open Kitchen Cabinets

Με την κουζίνα να προκύπτει ως το νέο επίκεντρο του σπιτιού τα ντουλάπια αποκτούν διαφάνεια και εξωστρέφεια. Το εσωτερικό αναδεικνύεται και πρωταγωνιστεί.

2.Sculptural Fixtures

Εξαρτήματα όπως οι μπαταρίες του νεροχύτη μπορούν να μετατραπούν σε «γλυπτά» αλλάζοντας ριζικά το στυλ της κουζίνας.

3.Splash of colour

Το χρώμα δε χρειάζεται να περιορίζεται στα σκεύη και τα διακοσμητικά. Τολμήστε το στις ηλεκτρικές συσκευές και επιλεκτικά σε τμήματα των ντουλαπιών  για μία νεανική ποπ αισθητική.

4.Ζεστά υλικά

Μεταμορφώστε μια industrial κουζίνα με την προσθήκη ξύλινων στοιχείων σε θερμές αποχρώσεις. Η αντίθεση απογειώνει το σχεδιασμό.

5.Indoor-Outdoor Blur

Δημιουργήστε ασαφή όρια του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο με τη χρήση μεγάλων ανοιγμάτων και την πρόσβαση στον κήπο/αυλή  συνδέοντας την εσωτερική κουζίνα με την plein-air .

6.Εξατομικευμένα πλακίδια

Βάλτε την προσωπική σας υπογραφή με custom made πλακίδια.

7.Σύγχρονα υλικά

Υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το Corian,με αντιμικροβιακή δράση και ευελιξία στην εφαρμογή είναι ιδανικά για τους πάγκους της κουζίνας και όχι μόνο.

Πηγή: https://www.luxesource.com

Share your thoughts