Ανακαίνιση Κατοικίας

Δημιουργούμε χώρους που χαρακτηρίζονται από αισθητική αρτιότητα και υψηλή ποιότητα κατασκευής

Όσον αφορά την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ, η Becode στοχεύει στο σχεδιασμό εξατομικευμένων χώρων για κάθε πελάτη. Η αισθητική πληρότητα σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα θερμικής άνεσης και τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση του χώρου οδηγούν σε ένα καθόλα άρτιο αποτέλεσμα.

Η νέα τάση που διαμορφώνεται στην ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ σε συνδυασμό με την περιρρέουσα οικονομική κατάσταση και τη γενικότερη στροφή προς το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας, προκαλούν ανακατατάξεις και εγκαθιδρύουν μια νέα σχέση κατοικίας –χρήστη. Σε αυτή τη σχέση η τεχνική εταιρεία Becode αξιώνει ένα ρόλο πρωταγωνιστικό.

 

 

 

Διαδικασία ανακαίνισης κατοικίας

Η διαδικασία ενός επιτυχημένου έργου είναι απλή και ακολουθείται πιστά.

1. Ακούμε + Συζητάμε

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται στην προς ανακαίνιση κατοικία στη Θεσσαλονίκη, την οποία μηχανικοί της εταιρείας Becode, αποτυπώνουν και φωτογραφίζουν. Ακολουθεί μια συζήτηση γνωριμίας με τον υποψήφιο πελάτη, όπου διερευνώνται οι επιθυμίες του, προκειμένου να γίνει αντιληπτή η “μεγάλη εικόνα”. Καταγράφονται οι βασικές κατασκευαστικές ανάγκες του ακινήτου.

2. Σχεδιάζουμε και Κοστολογούμε

Παραδίδεται στον δυνητικό πελάτη ένας φάκελος, ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την ανακαίνιση του σπιτιού του :
Αρχιτεκτονικά σχέδια, όπου παρουσιάζονται εναλλακτικά σενάρια εσωτερικής διαρρύθμισης και προτάσεις εργονομικής διάταξης κινητών στοιχείων (επίπλων), αναλυτικό κόστος ανακαίνισης, χρονοδιάγραμμα έργου και προτεινόμενοι προμηθευτές (ελεύθερη επιλογή πελάτη).

9 μυστικά για να δείχνει ο χώρος σας μεγαλύτερος

3. Κατασκευή Έργου

Πριν την έναρξη του έργου υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό, εκδίδεται άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης (48ωρη γνωστοποίηση / άδεια μικρής κλίμακας / οικοδομική άδεια), ασφαλίζεται το έργο (Γενική Αστική Ευθύνη) και  γίνεται απογραφή του στο ΙΚΑ.
Παράλληλα με την υλοποίηση του έργου ανακαίνισης κατοικίας υπό την καθημερινή επίβλεψη μηχανικού της εταιρείας Becode, παρέχονται συνοδευτικές υπηρεσίες υποστήριξης όπως: φωτορεαλιστικές απεικονίσεις (3d) των σχεδιαστικών προτάσεων τόσο για το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της κατοικίας / έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) /  παροχή συμβουλευτικής σε επιλογές αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών υλικών.

4. After sales services

Πριν την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης μιας κατοικίας ή ανακαίνισης ενός διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη , υπογράφεται  ιδιωτικό συμφωνητικό που αποτελεί γραπτή εγγύηση καλής εκτέλεσης εργασιών. Με την ολοκλήρωση του έργου παραδίδεται φωτογραφικό υλικό οδεύσεων των εγκαταστάσεων, καθώς και το σύνολο των πιστοποιητικών των υλικών (π.χ. σωληνώσεις ύδρευσης-θέρμανσης, ηλεκτρολογικά υλικά, υλικά δόμησης κ.ο.κ.) που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο.
Προτείνεται, επίσης, επίσκεψη μηχανικού της εταιρείας Becode 6 μήνες μετά την αποπεράτωση των εργασιών, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ποιότητας τεχνικού έργου, ακόμη κι αν πρόκειται για έργο μικρής κλίμακας όπως η ανακαίνιση μπάνιου ή η ανακαίνιση κουζίνας.

Ανακαίνιση Μπάνιου & Κουζίνας

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο, ένας ιδιαίτερα προσωπικός χώρος, παρουσιάζει αυξημένες απαιτήσεις τόσο σχεδιαστικά όσο και κατασκευαστικά. Η Becode φροντίζει ώστε η ανακαίνιση του μπάνιου σας να χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα (βέλτιστη διάταξη των ειδών υγιεινής), αισθητική αρτιότητα (σύγχρονες λύσεις πλακιδίων, φωτισμού κλπ) και αψεγάδιαστες υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Πολλές φορές προκύπτει η ανάγκη ανακαίνισης μεμονωμένων χώρων του σπιτιού και όχι ολικής ανακαίνισης σπιτιού.
Μια συνήθης περίπτωση είναι η ανακαίνιση κουζίνας, ένα από τα πλέον χρηστικά δωμάτια σε μια κατοικία. Η κουζίνα, ανεξαρτήτως διαστάσεων, σχεδιάζεται τηρώντας συγκεκριμένες παραμέτρους ώστε να είναι λειτουργική. Δίνουμε λύσεις για κάθε διάταξη κουζίνας (γραμμική, κλειστού τύπου κλπ.) πάντα με έμφαση στο design.

7 μυστικά για μια σύγχρονη κουζίνα

Έργα ανακαίνισης κατοικίας

Μονοκατοικία

Ανακαίνιση μονοκατοικίας • Καλλικράτεια Χαλκιδικής

Διαμέρισμα στο Κέντρο

Ανακαίνιση διαμερίσματος • Θεσσαλονίκη

Διαμέρισμα 80 τ.μ

Σχεδιασμός + Κατασκευή Διαμερίσματος • Θεσσαλονίκη

Διαμέρισμα 22 τ.μ

Ανακαίνιση Διαμερίσματος • Κέντρο Θεσ/νίκης

Μονοκατοικία στον Τρίλοφο

Interior Design Μονοκατοικίας • Τρίλοφος Θεσ/νίκης

Διαμέρισμα 140 τ.μ

Ανακαίνιση Διαμερίσματος • Πανόραμα Θεσ/νίκης

Ανακαίνιση κατοικίας 100 τ.μ

Ανακαίνιση Κατοικίας • Θεσσαλονίκη